Vilka tjänster finner man hos städföretagen?

Vilka tjänster finner man hos städföretagen?

Att köpa städtjänster har blivit populärt både bland privatpersoner och företagare. Fastighetsägare vill ha hjälp med trappstädning, företagen vill ha kontoret rent och snyggt och privatpersonerna vill komma hem till en nystädad bostad. Alla dessa tjänster finns att hitta hos dom flesta städfirmor, men det finns även mycket annat att tillgå. Du kan se exempel genom att klicka vidare här.

Från hemstädning till kontorsstädning och trappstädning

När man besöker olika städfirmors hemsidor, vare sig det är ett företag i Stockholm eller i någon mindre stad, så ser man att utbudet ofta är väldigt stort när det kommer till olika typer av tjänster. Många erbjuder trappstädning, hemstädning, kontorsstädning och annat med löpande avtal.  Detta har länge varit vanligt bland företag och fastighetsägare men har även blivit omåttligt populärt bland privatpersoner dom senaste åren.

Många väljer också att anlita ett städföretag när det blivit dags att flytta. Just flyttstädningen är förmodligen en av dom mest köpta tjänsterna runt om i landet.

Övriga tjänster

Förutom som stora städningarna finns även andra tjänster att hitta hos många städfirmor. Vad sägs till exempel om att få fönstren putsade eller tvätten struken? Det är inga problem för den som önskar och det går även att kombinera med andra tjänster.

En annan och kanske lite oväntad tjänst som flera städföretag erbjuder är magasinering. Det innebär att dom magasinerar, alltså förvarar, dina tillhörigheter i ett lager under en lång eller kort period. Perfekt om man ska flytta utomlands under några månader eller om man ska flytta ihop med sin partner på prov.

Efterfrågan styr utbudet

Givetvis är det också så att olika stödföretag erbjuder olika tjänster beroende på vilken efterfrågan som finns där dom är verksamma. I Stockholm finns till exempel en stor efterfrågan på specialtjänster och vissa firmor kan vara extremt smala gällande utbudet av städtjänster. Utbudet av kunder är stort. Detta hittas även i andra storstäder än just Stockholm men är en punkt som skiljer mot mindre orter.

Vill man köpa städtjänster brukar det dock oftast inte vara några problem att mer eller mindre skräddarsy dessa efter vilka önskemål och behov man har. Om man som fastighetsägare till exempel vill köpa trappstädning med löpande avtal och samtidigt få städat i den gemensamma tvättstugan går det ofta att arrangera. Precis samma gäller för den privatperson som vill ha en hemstädning men också hjälp med att ha hand om tvätten i samma veva.