Solcellslampa Byggmax

Översikt av Solcellslampa från Byggmax

Solcellslampor har blivit ett populärt sätt att dekorera och lysa upp trädgårdar och utomhusmiljöer. Hos Byggmax hittar du en prisvärd och effektiv solcellslampa som är enkel att installera och underhålla.

Denna lampa är perfekt för dig som vill ha en miljövänlig belysningslösning som inte bidrar till ökade elräkningar.

 • Produktinformation
  • Modell: Solcellslampa (P-293120)
  • Användningsområde: Trädgårdar, uteplatser, gångvägar
  • Installation: Ingen elinstallation krävs
 • Funktioner
  • Automatisk tändning vid skymning
  • Lång livslängd på LED-lampan
  • Vädertålig konstruktion
 • Fördelar
  • Effektiv användning av solenergi
  • Inga löpande energikostnader
  • Enkel att flytta och omplacera
Egenskap Detaljer
Artikelnummer P-293120
Typ Solcellslampa
Pris Varierar (se Byggmax webbplats för aktuellt pris)
Tillgänglighet Tillgänglig online och i fysiska butiker
Garanti Begränsad garanti (se produktinformation för detaljer)

Tekniska Specifikationer

Solcellslampan från Byggmax är tillverkad av rostfritt stål och har en lampa i amorf silikon, vilket ger en hållbar och långvarig produkt. Med en storlek på 5,7×36 cm och en LED-ljuskälla, erbjuder den en optimal belysning. Solcellspanelen är 2V/30mA och lampan är utrustad med ett Ni-Mh AAA-batteri på 200mAh, vilket ger en brinntid på 6-8 timmar. Dessutom är lampan IP44-klassad och CE-märkt, vilket garanterar både säkerhet och kvalitet.

Enkel Installation

Installationen av Byggmax solcellslampa är enkel och kräver inga komplicerade verktyg eller elektriska installationer. Lampans design gör att den enkelt kan placeras i marken där den kan få maximal exponering för solljus under dagen. Det är en perfekt lösning för dem som önskar en hassle-free belysning i sina utomhusområden.

Miljövänlig och Kostnadseffektiv

Genom att använda solenergi som kraftkälla är Byggmax solcellslampa ett miljövänligt alternativ som minskar ditt koldioxidavtryck. Dessutom är det en kostnadseffektiv lösning eftersom den inte kräver någon elektricitet från nätet, vilket kan hjälpa till att minska dina energikostnader över tid.
Solcellslampan från Byggmax är ett miljövänligt och kostnadseffektivt val för utomhusbelysning.

Design och Funktion

Denna stilrena och moderna solcellslampa är inte bara funktionell utan också en attraktiv tillägg till din trädgård. Den eleganta designen passar väl in i olika utomhusmiljöer och skapar en behaglig atmosfär på kvällarna när den automatiskt tänds efter solnedgången.
Här finns en artikel på samma tema: Byggmax Släp.

Kundrecensioner

Eva E, en nöjd kund, säger att lampan ”Lyser kanonfint på kvällarna,så billiga åxå!” vilket speglar den positiva upplevelsen många har av denna produkt. Med ett genomsnittligt betyg på 5.0 baserat på recensioner, står det klart att Byggmax solcellslampa är en uppskattad produkt bland konsumenterna.
Denna artikel är även relevant för ämnet Hyra Golvslip Byggmax.

Varför Välja Byggmax Solcellslampa?

När du köper en solcellslampa från Byggmax får du inte bara en produkt av hög kvalitet, utan också fördelarna av Byggmax prisgaranti och snabb leverans. Dessutom erbjuder Byggmax öppet köp i 365 dagar, vilket ger dig extra trygghet i ditt köp.

Sammanfattning

Byggmax solcellslampa erbjuder en kombination av stil, hållbarhet och funktionalitet. Med enkel installation, miljövänliga egenskaper och ett attraktivt pris är det ett utmärkt val för alla som söker en energieffektiv belysningslösning för sin trädgård. Besök Byggmax idag för att hitta den perfekta solcellslampan för ditt hem.