Kutterspån Byggmax

Vad är Kutterspån?

Kutterspån är ett strömaterial som vanligtvis används i stallmiljöer, särskilt för hästar. Det är ett luftigt och ljust material som ger ett mjukt och skönt underlag, vilket är fördelaktigt för djur med känsliga ben.

Kutterspån är också ett hälsosamt val då det har låg dammbildning och därmed minskar risken för andningsproblem hos djuren.

Byggmax erbjuder kutterspån som är fossilfritt producerat i svenska sågverk, vilket bidrar till en hållbar användning av resurser.

Fördelar med Kutterspån från Byggmax

  • Mjukt och skönt underlag
    • Ger komfort för djur med känsliga ben
  • Låg dammbildning
    • Minimerar risk för andningsproblem
  • Hållbar produktion
    • Fossilfritt producerat i svenska sågverk

Specifikationer för Kutterspån från Byggmax

Produkt Volym Vikt Artikelnummer
Kutterspån 100L ca 20kg P-45520

Produktspecifikationer

Byggmax kutterspån kommer i balar om ca 100 liter och väger ungefär 20 kg. Måtten för en bal är 77 cm i längd, 35 cm i bredd och 37 cm i höjd. Fukthalt ligger på omkring 15%, vilket kan påverka vikten något då den varierar mellan 19-24 kg beroende på fuktkvoten i råvaran.

Fördelar med Byggmax Kutterspån

Kutterspån från Byggmax har flera fördelar. Förutom att vara ett skonsamt underlag för djuren, är det också miljövänligt då det endast innehåller svensk skog. Inga andra tillsatser eller material. Detta gör produkten till ett ansvarsfullt val för den som vill stödja svenska producenter och minska sin miljöpåverkan. Dessutom är produkten prisvärd och har en hög kvalitet som uppskattas av kunderna.

Kundrecensioner

Byggmax kutterspån har fått positiva recensioner från kunder. Många framhäver att det är fint och fluffigt, har bra kvalitet och att de upplever en utmärkt kundservice. Recensionerna är ett viktigt verktyg för nya kunder som överväger att köpa produkten, och de ger en indikation på att Byggmax levererar en produkt som möter kundernas förväntningar.
Läs mer om Skorstenshuv Byggmax här.

Användningsområden för Kutterspån

Kutterspån används främst som stallströ för hästar, men kan även användas för andra djur som behöver ett mjukt och torrt underlag. Det är också populärt bland ägare av smådjur som kaniner och höns. Kutterspån kan även användas i trädgårdslandet för att skydda mot frost eller som en del i komposteringsprocessen för att balansera kväve och kol.

Varför välja Byggmax?

Att välja Byggmax för ditt köp av kutterspån innebär att du får tillgång till prisgaranti, snabb leverans och produkter från kända varumärken. Dessutom erbjuder Byggmax öppet köp i 365 dagar, vilket ger kunderna en extra trygghet i deras köp. Byggmax strävar efter att erbjuda högkvalitativa byggmaterial och tillbehör till konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till en pålitlig partner för både privatpersoner och företag.
Kutterspån från Byggmax är perfekt för stall och djurhållning, erbjuder bra absorptionsförmåga till ett konkurrenskraftigt pris.

Beställning och Leverans

Att beställa kutterspån från Byggmax är enkelt och bekvämt. Du kan snabbt hitta produkten på deras hemsida och se lagersaldo i butik. När du har lagt din beställning kan du välja mellan olika leveransalternativ, inklusive hemleverans eller att hämta i butik. Byggmax strävar efter att erbjuda en smidig köpprocess och god kundservice, vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela köpprocessen.

Sammanfattning

Byggmax kutterspån är ett miljövänligt, hälsosamt och prisvärt strömaterial som är idealiskt för stallanvändning och andra tillämpningar. Med goda kundrecensioner och företagets engagemang för kvalitet och service, är Byggmax ett utmärkt val för den som söker ett pålitligt stallströ. Oavsett om du är en stallägare, smådjursägare eller en trädgårdsentusiast, erbjuder Byggmax produkter som uppfyller dina behov.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Byggmax Sveg.