Boka trollkarl till barnkalaset

Boka trollkarl till barnkalaset

När det vankas barnkalas är det alltid roligt att överraska barnen med något oväntat, och ett roligt inslag som får både barn och vuxna att häpna är att boka en trollkarl. Tillsammans får man uppleva en stund fylld av både magi och skratt och det kommer bli ett kalas utöver det vanliga. Att boka trollkarl är relativt enkelt, i alla fall om man bor i en storstad. Priset kan variera från lågt till högt beroende på längd och upplägg på föreställningen men oavsett val blir det en häftig del av kalaset.

Förtrollande föreställning

Vem har inte försökt sig på ett korttrick eller två, eller kanske till och med ägt en egen trollerilåda? Magin med trolleri är både rolig och underhållande på samma gång, samtidigt som det kan vara oerhört frustrerande att försöka förstå sig på hur tricken egentligen går till. Att boka en trollkarl till ett barnkalas kan inte bli annat än en succé, förmodligen för både barnen och de vuxna som finns med under showen.

Finns att hitta på flera håll

Det är inte särskilt svårt att boka en trollkarl, de allra flesta kan man boka direkt på nätet på olika evenemangs- och upplevelsesidor. Det finns alltså både privata magiker men också större företag som erbjuder tjänsten och en bra början är att se över vad som finns på den egna orten eller inom det närmsta området. Bor man i en storstad som Stockholm är finns ett betydligt större utbud än om man bor långt uppe i norr.

Hur mycket kostar det?

Att boka trollkarl till barnkalaset kommer såklart kosta en slant men dagen kommer garanterat bli ett oförglömligt minne för både födelsedagsbarnet och för alla kalasglada gäster. Priset varier från trollkarl till trollkarl och beroende på hur lång föreställning man vill ha. Ofta kan man välja mellan 30 minuter eller en timme och då skiljer det såklart åtminstone ett par hundralappar. Man får räkna med priser från ungefär 2500 kr för en kortare föreställning men man kan alltid ta in offerter från ett gäng olika innan man bestämmer sig för att boka, just eftersom priserna kan variera väldigt mycket.

Det kan krävas lite jobb för att hitta en trollkarl som dels finns i området, som erbjuder ett bra pris och som kan bjuda på den show man önskar men när man väl hittat sin perfekta trollkarl kommer det vara mödan värt.