Billigaste hotellet på Arlanda

Många som kommer tillbaka till Arlanda, efter en charterresa, gör detta sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Innan vidare avfärd mot hemorten är det därför flera som tar in på hotell. Detta i likhet med att det är många som åker till Arlanda och sover här en natt innan avfärd till resmålet. 
På flygplatsen och i närheten av den finns ett flertal hotell med väldigt varierande prisnivå. För de som främst vill ha ett billigt boende är det Rest and Fly som gäller.

Rest and Fly – Nära och billigt

Hotellet Rest and Fly har två mycket stora fördelar. För det första är det läget. Det ligger i SkyCity på själva flygplatsen vilket gör att man lätt kan gå till hotellet utan att behöva ta på sig ytterkläder, boka taxi osv. På några minuter är man framme oavsett vilken terminal som planet kommer in till.
Den andra fördelen är priset. Hotellet har fokuserat på att erbjuda ett billigt boende – inte så mycket annat.

 
Ett rum hyrs 10 timmar (nattrum) och priset beror på hur många personer som sover i rummet. Är det en person kostar det från 695kr. I detta fall blir priset i nivå med de billigaste hotellen i närheten av flygplatsen. Men här får man bättre läge. Är det fyra personer som sover i samma rum kostar det 895kr vilket blir under 250kr per natt och person. Det utklassar alla andra hotell gällande prisnivå. Men man ska då komma ihåg att det enbart är boendet man betalar för. Vill man ha frukost eller en färdigbäddad säng så kostar det extra. Någon roomservice finns inte heller. Hotellet heter ”Rest & Fly” och det är just detta de erbjuder. En natts sömn före man ska vidare med planet eller efter att man landat med planet. Det och inte så mycket mer.