Våtrumsmatta Byggmax

Vad är ett våtrumsgolv?

Ett våtrumsgolv är en golvbeläggning som är speciellt anpassad för utrymmen där det förekommer mycket vatten, som till exempel badrum och tvättstugor. Dessa golv måste kunna motstå fukt och vatten utan att skadas och samtidigt erbjuda en säker yta att gå på.

Hos Byggmax hittar du ett brett sortiment av våtrumsgolv som uppfyller dessa krav och som är godkända för användning i våtutrymmen. Att köpa våtrumsgolv till bra pris är möjligt tack vare Byggmaxs omfattande utbud.

Fördelar med våtrumsgolv från Byggmax

 • Motståndskraft mot vatten
  • Golven är designade för att hantera hög fuktighet och direkt vattenkontakt.
 • Säkerhet
  • Ytan på golvet är skapad för att minimera risken för halkolyckor.
 • Godkända för våtutrymmen
  • Alla våtrumsgolv hos Byggmax är testade och godkända för användning i utrymmen som kräver vattentåliga lösningar.
 • Prisvärdhet
  • Byggmax erbjuder konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa våtrumsgolv.

Sortiment av våtrumsgolv hos Byggmax

Produkt Beskrivning Pris
Våtrumsgolv Vinyl Vinylgolv anpassat för våtrum, lätt att lägga Från 199 kr/m²
Våtrumsgolv Plast Plastgolv med hög vattenresistens, slitstarkt Från 169 kr/m²
Våtrumsgolv Klinker Klinkergolv för våtrum, olika färger och mönster Från 299 kr/m²

Klinker – våtrumsgolv av keramik

Klinker är en populär typ av våtrumsgolv som består av hård keramik. Det är ett slitstarkt och vattentätt material som passar utmärkt i våtrum. Hos Byggmax erbjuds ett flertal varianter av klinker i olika färger, storlekar och ytor, inklusive halkdämpande och frostsäkra alternativ. Klinkergolv är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett populärt val för moderna badrum.

Matta som våtrumsgolv – prisvärt till badrummet

En annan variant av våtrumsgolv är våtrumsmatta. Det är ett prisvärt och praktiskt alternativ som är enkelt att lägga och underhålla. Våtrumsmattor från Byggmax finns i olika mönster och färger, vilket gör det enkelt att matcha med badrummets övriga inredning. Dessutom är en våtrumsmatta skön att gå på och kan bidra till en varmare känsla i badrummet.
Våtrumsmatta från Byggmax är ett prisvärt alternativ för att säkert och stilfullt skydda badrumsgolv och väggar mot fukt.

Köp våtrumsgolv till badrummet hos Byggmax

När du ska köpa våtrumsgolv till ditt badrum är Byggmax ett utmärkt val. Med ett brett utbud av golv för alla typer av våtutrymmen kan du hitta det perfekta golvet för just ditt projekt. Dessutom erbjuder Byggmax prisgaranti, snabb leverans och öppet köp i 365 dagar, vilket gör ditt köp tryggt och bekvämt.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt våtrumsgolv kan du alltid vända dig till Byggmax kundservice. De har expertis inom området och kan ge dig råd och tips för att du ska bli nöjd med ditt köp. Kundservicen är tillgänglig både online och i Byggmax butiker runt om i landet.
Läs artikeln om ämnet Byggmax Kampanj här.

Varumärken och kvalitet

Byggmax samarbetar med kända och pålitliga varumärken för att säkerställa hög kvalitet på alla våtrumsgolv. Oavsett om du väljer klinker eller våtrumsmatta kan du vara säker på att du får en produkt som håller för de påfrestningar som ett våtutrymme innebär.

Inspiration för ditt våtrumsprojekt

Letar du efter inspiration för ditt nya våtrum? Byggmax webbplats erbjuder inte bara produkter utan också inspirerande bilder och guider som kan hjälpa dig att planera och genomföra ditt projekt. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil, kan du hitta inspiration och idéer som passar just ditt hem.

Enkelt att beställa och handla online

Att köpa våtrumsgolv hos Byggmax är enkelt och smidigt. Du kan enkelt bläddra igenom utbudet och beställa direkt på deras hemsida. Med tydliga produktbeskrivningar och specifikationer kan du göra ett välgrundat köpbeslut från bekvämligheten av ditt eget hem.
Läs mer om Armeringsnät Spaljé Byggmax här.

Byggmax – för ett lyckat byggprojekt

Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk hemmafixare, har Byggmax de produkter och tjänster du behöver för att lyckas med ditt våtrumsprojekt. Med kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser och hjälpsam kundservice, är Byggmax din partner för ett lyckat resultat.