Stänkskydd Kök Byggmax

Varför Välja Stänkskydd för Köket?

Stänkskydd i köket är inte bara en praktisk lösning för att skydda väggar mot matstänk och fett, utan det är även en estetisk detalj som kan förhöja kökets utseende. Att välja rätt stänkskyddsskiva kan vara avgörande för kökets totala intryck och funktionalitet.

Hos Byggmax hittar du ett brett sortiment av stänkskyddsskivor som passar alla stilar och behov.

Fördelar med Stänkskydd från Byggmax

 • Varierat utbud
  • Ett brett sortiment som passar olika köksstilar.
  • Alternativ för både traditionella och moderna kök.
 • Hög kvalitet
  • Slitstarka material som tål vardagens användning.
  • Lätta att rengöra och underhålla.
 • Estetiskt tilltalande
  • Förbättrar kökets övergripande utseende.
  • Tillgängliga i olika färger och mönster.
 • Prisvärt
  • Konkurrenskraftiga priser.
  • Bra pris utan att kompromissa med kvaliteten.

Sortimentet av Stänkskyddsskivor hos Byggmax

Produkt Material Mått Pris
Stänkskyddsskiva Basic Laminat 600 x 800 mm 299 kr
Stänkskyddsskiva Premium Glas 600 x 800 mm 599 kr
Stänkskyddsskiva Deluxe Rostfritt stål 600 x 800 mm 899 kr

Material och Design

Byggmax erbjuder stänkskyddsskivor i olika material såsom glas, rostfritt stål och laminat. Varje material har sina fördelar, från glasens lätta rengöring till rostfritt ståls hållbarhet och laminatens mångsidighet i mönster och färger. Designen varierar också från enkla, enfärgade skivor till mönstrade eller texturerade alternativ som efterliknar naturmaterial.

Installation och Underhåll

Att installera en stänkskyddsskiva kan göras av den händige hemmafixaren eller av en professionell. Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar för att säkerställa att skivan monteras korrekt och håller tätt mot väggen. Underhållet är generellt enkelt och kräver oftast bara regelbunden rengöring med lämpliga rengöringsmedel anpassade för materialet.

Pris och Prisgaranti

Hos Byggmax hittar du stänkskyddsskivor till konkurrenskraftiga priser. Företaget erbjuder dessutom prisgaranti, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att du får ett bra pris för din investering. Varierande prisklasser gör att du kan hitta en skiva som passar just din budget.

Måttbeställning och Sortiment

Om du har speciella mått eller önskemål kan Byggmax ofta hjälpa till med måttbeställda lösningar. Det breda sortimentet inkluderar flera storlekar och utföranden, vilket ger dig möjligheten att välja en stänkskyddsskiva som passar perfekt i ditt kök.

Varumärken och Kvalitet

Byggmax samarbetar med kända varumärken som garanterar hög kvalitet på deras stänkskyddsskivor. Detta ger dig som kund tillgång till produkter som inte bara ser bra ut utan också håller över tid. Varumärken som Fibo är exempel på tillverkare som finns representerade i sortimentet.

Beställning och Leverans

Att beställa din stänkskyddsskiva hos Byggmax är enkelt och smidigt. Du kan antingen göra det direkt på deras hemsida eller besöka någon av deras fysiska butiker. Snabb leverans säkerställer att du kan påbörja ditt köksprojekt utan onödiga förseningar.
Läs mer om Trekantslist Byggmax här.

Kundtjänst och Support

Om du har frågor eller behöver hjälp med ditt val av stänkskyddsskiva, står Byggmax kundtjänst redo att assistera dig. De kan ge råd och tips om vilken produkt som passar bäst för ditt kök och hur du bäst tar hand om den.

Öppet Köp och Returer

Med Byggmax 30 dagars öppet köp kan du känna dig trygg med ditt köp. Om produkten inte uppfyller dina förväntningar eller om du ångrar dig, kan du enkelt returnera den inom den angivna tiden.
Stänkskydd till köket från Byggmax skyddar väggarna effektivt och ger en stilren touch till din inredning.

Sammanfattning

Stänkskyddsskivor är en viktig del av kökets funktionalitet och estetik. Hos Byggmax hittar du ett brett utbud av skivor i olika material, storlekar och designs. Med deras prisgaranti, enkel beställning och leverans, samt utmärkt kundservice, kan du enkelt och tryggt uppgradera ditt kök.
Läs artikeln om ämnet Solrosfrön 20 Kg Byggmax här.