Många anledningar till att skaffa inbrottslarm

Med ett inbrottslarm får du en tryggare vardag och mer kontroll på din bostad, vare sig du bor i lägenhet eller villa. Det finns olika typer av inbrottslarm. En del erbjuder kompletta lösningar med integrerade brandlarm och vattenlarm. Det finns också möjlighet att koppla ditt inbrottslarm till en larmcentral som erbjuder väktarutryckningar. Ett inbrottslarm hjälper dig att hålla koll på hemmet och kontrollera larmet via din telefon, oavsett var du befinner dig. Med ett inbrottslarm kommer hela familjen känna en ökad trygghet samtidigt som du minskar risken för att bli utsatt för ett inbrott.

Alla har nytta av inbrottslarm 

Det sker flera hundra inbrott i Sverige varje vecka och många av dem sker faktiskt även när någon är hemma i bostaden. De flesta inbrotten sker dock när du inte är hemma. De yngre familjemedlemmarna brukar uppskatta att kunna sätta på ett inbrottslarm när de är själva hemma för ökad trygghet. Ett inbrottslarm är därför en klok investering för alla, oavsett typ av bostad eller var i landet ni bor. Med ett inbrottslarm minskar du risken för inbrott och andra obehagliga överraskningar. Hemmet blir helt enkelt till en tryggare plats för hela familjen. 

Inbrottslarm kopplat till mobilen 

Utvecklingen inom inbrottslarm-sektorn har varit enorm de senaste åren och dagens inbrottslarm erbjuder många tekniska lösningar som vi alla kan ha nytta av. Köper du ett inbrottslarm kan du idag koppla det till mobilen genom ett speciell app. Då kan du styra och kontrollera ditt inbrottslarm med din mobiltelefon. Du kan kolla att larmet är påsatt och skulle du ha glömt att aktivera inbrottslarmet så kan du göra det på distans. Du kan även få information om dina barn och hjälpa dem att larma av. Det finns även möjlighet att ha koll på vilken temperatur du har i ditt hem tack vare inbrottslarmet. 

Inbrottslarm med bevakning 

Många väljer ett inbrottslarm med personlig bevakning. Det innebär att ditt inbrottslarm är anslutet till en godkänd larmcentral. Om ditt inbrottslarm skulle aktiveras så åker en väktare personligen till din bostad och kontrollerar ditt hem. Om du köper ett inbrottslarm med bevakning kan du alltid vara säker på att ditt larm fungerar som det ska och ni kommer inte att ha oönskade gäster i ditt hem när ni kommer hem. Inbrottslarm skyddar även mot vattenskador och vattenläckor. En rökdetektor är sammankopplad med din centralenhet och varnar för rök genom centralenhetens sirener ljuder.