Gasolkamin Byggmax

Effektiv Uppvärmning med Gasolkamin från Byggmax

Under de kalla månaderna är det viktigt att ha en pålitlig värmekälla. Gasolkaminen Hopfällbar med Värmefläkt och 3 värmesteg Home>it från Byggmax erbjuder en kraftfull lösning för att snabbt och effektivt värma upp ditt hem, verkstad eller uthus.

Med sina tre värmesteg kan du enkelt justera värmen efter behov, och den inbyggda värmefläkten hjälper till att sprida värmen jämnt i rummet.

 • Produktegenskaper:
  • Hopfällbar design för enkel förvaring och transport
  • Tre justerbara värmesteg för optimal komfort
  • Inbyggd värmefläkt som effektivt sprider värmen
 • Säkerhetsfunktioner:
  • Automatisk avstängning vid tipprisk
  • Oxygen depletion sensor (ODS) för att övervaka syrenivåerna
  • Flamskydd för ökad säkerhet
 • Tekniska specifikationer:
  • Effekt: Justerbar i tre steg
  • Bränsle: Gasol
  • Mått: Ange mått här
  • Vikt: Ange vikt här
Egenskap Detalj
Modell Gasolkamin Hopfällbar med Värmefläkt
Värmesteg 3
Effekt Ange effekt här
Bränsletyp Gasol
Färg Ange färg här
Mått Ange mått här
Vikt Ange vikt här
Säkerhetsfunktioner Tippskydd, ODS, Flamskydd

Smidig och Hopfällbar Design

Praktisk förvaring är en viktig aspekt för många. Denna hopfällbara gasolkamin är designad för att vara enkel att förvara när den inte används. Dess kompakta design gör att den kan fällas ihop och rullas undan, tack vare de smidiga hjulen som är monterade på höljet. Detta gör kaminen till ett utmärkt val för de som har begränsat med utrymme.

Säkerhet och Användarvänlighet

Säkerheten är en viktig faktor när det kommer till uppvärmningsapparater. Gasolkaminen från Byggmax är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, såsom tippsäkring och elektronisk tändning, vilket gör den både säker och lättanvänd. Dessutom är kaminen CE- och KIWA-certifierad, vilket ger en extra trygghet för användaren.

Tekniska Specifikationer

Denna gasolkamin är anpassad för G30 butan/propan-gasflaskor upp till 11 kg och har ett gastryck på 30 mbar. Den har en effekt på 1,5/2,8/4,2 kW beroende på värmesteg och en gasförbrukning på 110/200/305 g/timme. Kaminen är designad i en koksgrå färg med kromgaller, vilket ger den en modern och stilren look. Den är också utrustad med en spänning på 220-240 V~ 50/60 Hz.Gasolkaminen från Byggmax ger värme och komfort till ditt uterum med enkel installation och effektiv bränsleanvändning.

Användarrecensioner och Kundnöjdhet

Med ett genomsnittsbetyg på 4.8 baserat på 6 kundrecensioner, står det klart att kunderna är väldigt nöjda med sin gasolkamin från Byggmax. Användare har kommenterat om hur väl kaminen fungerar och dess snabba och effektiva uppvärmningsförmåga. Snabb leverans och enkel installation är andra punkter som uppskattats av kunderna. Läs även artikeln Plexiglas Byggmax.

Enkel Installation och Underhåll

Installationen av gasolkaminen är enkel och kräver inga komplicerade steg. Tack vare den medföljande slangen och den svenska regulatorn kan du snabbt koppla in kaminen till din gasflaska. Underhållsmässigt är kaminen också användarvänlig, och tack vare dess design är det enkelt att hålla den ren och i gott skick. Här finns en liknande artikel på samma tema: Vattentunna Byggmax.

Varför Välja Gasolkamin från Byggmax?

Att välja en gasolkamin från Byggmax innebär att du får en produkt med prisgaranti och snabb leverans. Byggmax är känt för sina kända varumärken och kvalitetsprodukter. Dessutom erbjuder de öppet köp i 365 dagar, vilket ger dig som kund extra trygghet och flexibilitet.

Slutord och Köpbeslut

Om du är i behov av en pålitlig och effektiv värmekälla, är Gasolkamin Hopfällbar med Värmefläkt och 3 värmesteg Home>it från Byggmax ett utmärkt val. Med dess användarvänliga design, säkerhetsfunktioner och starka kundrecensioner, kan du känna dig trygg i ditt köp. Besök Byggmax hemsida eller närmaste butik för att skaffa din egen gasolkamin och njut av värmen den ger.