Skiva Till Släpvagn Byggmax

Utförlig presentation av Formskiva från Byggmax

Formskivor är ett mångsidigt material som används flitigt inom byggindustrin för en mängd olika tillämpningar. Dessa skivor är kända för sin hållbarhet och pålitlighet, vilket gör dem till ett utmärkt val för byggprojekt som kräver robusta och tåliga material.

Hos Byggmax, en av de ledande återförsäljarna inom byggmaterial, erbjuds formskivor som uppfyller dessa krav.

En av de populära produkterna i Byggmax sortiment är Formskiva 12x2500x1200 mm, även refererad till som produkt nummer P-1004. Denna formskiva är speciellt utformad för att tåla de påfrestningar som uppstår vid byggnation och kan användas för en rad olika konstruktionsändamål. Med sin imponerande storlek och styrka kan den lätt anpassas till de flesta byggprojekt.

Detaljerad lista över användningsområden för Formskiva P-1004

 • Byggnation av väggar och tak
  • Stomkonstruktioner
  • Isolerande skikt
 • Golvkonstruktioner
  • Underlag för golvbeläggningar
  • Upphöjda plattformar
 • Formar för betonggjutning
  • Stödformar för gjutning av fundament
  • Formar för pelare och balkar
 • Temporära skydd och avskärmningar
  • Byggarbetsplatsens avgränsningar
  • Skydd mot väder och vind

Tabell med fakta om Formskiva 12x2500x1200 mm (P-1004)

Dimensioner Material Tjocklek Artikelnummer
2500 x 1200 mm Träbaserad skiva 12 mm P-1004
Användningsområden Väggar, tak, golvkonstruktioner, betongformar, temporära skydd
Fördelar Hållbar, pålitlig, anpassningsbar till olika projekt

Specifikationer och Användningsområden

Formskivan är en behandlad spånskiva av hög kvalitet, designad för att användas inom en rad olika områden såsom formgjutning, skydd, avskärmning, emballage eller beklädnad. Den är speciellt användbar i lantbruksbyggnader, lagerinredning och fordonsinredningar. Skivan är tillverkad i kvalitet P5, vilket innebär att den är fukttrög och utrustad med en UV-beständig akryllack på båda sidor för extra skydd och hållbarhet.

Installation och Underhåll

För att få bästa möjliga resultat och livslängd av din formskiva, är det viktigt att den monteras på ett korrekt sätt. Skivan bör stödjas med stag eller reglar med ett avstånd på 300 mm c/c. Efter bearbetning av skivan, som borrning eller sågning, rekommenderas det att kantförsegla alla råa kanter med en vattenfast färg för att förhindra fuktinträngning. Det är även viktigt att förse alla skruvskallar med ett skyddande lager för att förlänga skivans livstid.
Läs mer om Trekantslist Byggmax här.

Lagring före Användning

Innan du börjar använda din formskiva, är det viktigt att den lagras korrekt. Skivan bör förvaras inomhus i en torr miljö för att förhindra skador. Om utomhuslagring är nödvändig, bör skivan täckas över med en presenning för att skydda mot väder och vind. En korrekt lagring säkerställer att skivan är i bästa skick när den tas i bruk.

Produktens Livslängd och Återanvändning

Formskivan från Byggmax har en imponerande livslängd och kan vid varsam användning återanvändas för formgjutning upp till 1-3 gånger. Livslängden kan dock variera beroende på hur produkten hanteras, rengörs och vilken typ av formolja som används under gjutningsprocessen.
Byggmax erbjuder hållbara och prisvärda skivor till släpvagnar för både hobbyprojekt och proffsbyggen.

Recensioner och Kundnöjdhet

Kundtillfredsställelse är av yttersta vikt för Byggmax, och formskivan har fått positiva recensioner från användare. Med ett genomsnittligt betyg på 5 stjärnor baserat på kundrecensioner, kan du känna dig trygg med att du investerar i en produkt som håller vad den lovar.
Byggmax erbjuder hållbara och prisvärda skivor till släpvagnar för både hobbyprojekt och proffsbyggen.

Köp och Leverans hos Byggmax

Att köpa formskiva hos Byggmax är enkelt och bekvämt. Med företagets prisgaranti, snabba leverans och öppet köp i 365 dagar, kan du vara säker på att du gör en trygg affär. Dessutom erbjuder Byggmax ett brett utbud av andra byggmaterial som kan komplettera ditt köp av formskiva.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Stänkskydd Kök Byggmax.

DIY Guider och Inspiration

För de som är intresserade av att utföra projekt själva, erbjuder Byggmax en rad gör-det-själv guider. Dessa steg-för-steg guider kan hjälpa dig med allt från att bygga en innervägg till att riva en för att skapa öppnare ytor i ditt hem. Byggmax stödjer din kreativitet och hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar.

Slutord och Kundservice

Om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp av formskiva, är Byggmax kundservice redo att assistera dig. Med ett starkt engagemang för kundtillfredsställelse, strävar Byggmax efter att erbjuda högkvalitativa produkter och service som möter kundernas behov och förväntningar.