Garderob 60 Cm Bred Byggmax

Varför Välja en Garderob 60 cm bred?

En garderob 60 cm bred är en perfekt lösning för dig som söker en kompakt och utrymmeseffektiv förvaringsmöjlighet. Denna storlek är idealisk för mindre utrymmen som hallar eller sovrum där varje centimeter räknas.

Hos Byggmax hittar du ett varierat utbud av garderober som passar in i olika inredningsstilar och behov. Med en smal garderob kan du enkelt organisera dina kläder och tillbehör utan att ta upp för mycket plats i rummet.

Fördelar med en Smal Garderob

  • Platseffektivitet: Perfekt för små utrymmen och trånga rum.
  • Organisation: Hjälper till att hålla ordning på kläder och tillbehör.
  • Flexibilitet: Lätt att placera i olika rum och miljöer.
  • Design: Finns i olika stilar för att matcha din inredning.
  • Prisvärd: Byggmax erbjuder garderober till konkurrenskraftiga priser.

Specifikationer för Garderober från Byggmax

Produkt Bredd Höjd Djup Material Pris
Garderob Modell A 60 cm 200 cm 50 cm Spånskiva 999 kr
Garderob Modell B 60 cm 180 cm 48 cm MDF 1199 kr
Garderob Modell C 60 cm 210 cm 55 cm Massivt trä 1499 kr

Material och Design

Byggmax erbjuder garderober i olika material som passar alla smaker och budgetar. Oavsett om du föredrar en klassisk träfinish eller en modern vit lackering, finns det alternativ som kompletterar din inredning. Designen på en garderob 60 cm bred kan variera från enkla och stilrena till mer detaljrika och funktionella modeller med inbyggda speglar eller extra lådor.

Praktiska Förvaringslösningar

En garderob är inte bara en plats för att hänga upp kläder. Många modeller kommer med inbyggda hyllor, lådor och andra förvaringslösningar som hjälper dig att hålla ordning på allt från skor till accessoarer. Extra tillbehör som byxhängare eller korgsystem kan också köpas till för att ytterligare anpassa förvaringen efter dina behov.

Enkel Monteringen

Byggmax förstår vikten av enkelhet när det kommer till möbelmontering. Därför erbjuder de garderober som är enkla att sätta ihop, med tydliga instruktioner och nödvändiga beslag. För den som inte är händig eller saknar tid, finns även tjänster för hemleverans och montering.

Hållbarhet och Kvalitet

När du investerar i en garderob från Byggmax kan du vara säker på att du får en produkt som är byggd för att hålla. Hållbarhet och kvalitet är nyckelord för alla produkter de säljer. Garderoberna är tillverkade av robusta material som tål dagligt slitage och kommer att tjäna dig väl under många år framöver. Denna artikel är även relevant för ämnet Sockelskiva Byggmax.

Prisgaranti och Kundservice

Med Byggmaxs prisgaranti kan du vara säker på att du får dina garderober till bästa möjliga pris. Skulle du hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, matchar Byggmax priset. Dessutom står deras kundservice alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa förvaringslösningen för ditt hem.

Online Shopping och Snabb Leverans

Att handla din garderob 60 cm bred hos Byggmax är smidigt och enkelt. Du kan bläddra igenom deras sortiment online och beställa direkt från deras hemsida. Med snabb leverans och möjligheten till både hemleverans och upphämtning i butik, får du din nya garderob snabbt och utan krångel. Här finns en liknande artikel på samma tema: Väggskiva Kök Byggmax.

Sammanfattning

En garderob 60 cm bred från Byggmax är en smart investering för alla som söker en stilren och praktisk förvaringslösning. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och kundtillfredsställelse, erbjuder Byggmax ett brett sortiment av garderober som passar varje hem och livsstil. Oavsett om du är ute efter en enkel förvaringsmöbel eller en fullt utrustad garderobslösning, kan du hitta det hos Byggmax till konkurrenskraftiga priser och med utmärkt kundservice.Garderob 60 cm bred från Byggmax erbjuder smart förvaring och stilren design för trånga utrymmen.