Byggmax Lindesberg

Välkommen till Byggmax Lindesberg

Letar du efter byggmaterial av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser i Lindesberg? Byggmax Lindesberg är din lokala partner för alla typer av byggprojekt. Oavsett om du är en DIY-entusiast eller en professionell hantverkare, erbjuder Byggmax ett brett sortiment av byggvaror som uppfyller dina behov.

Från trävaror till målarprodukter, här hittar du allt för att förverkliga dina byggdrömmar.

 • Produktkategorier
  • Trävaror
  • Byggmaterial
  • Målarprodukter
  • Verktyg och maskiner
  • El- och belysningsprodukter
 • Tjänster
  • Uthyrning av verktyg
  • Snittning av trä
  • Färgblandning
 • Projekthjälp
  • DIY-guider
  • Professionell rådgivning
Information Detaljer
Adress Varuvägen 1, 711 32 Lindesberg
Öppettider Måndag – Fredag: 07:00 – 18:00, Lördag: 09:00 – 16:00, Söndag: Stängt
Kontakt 0581-141 30
Webbsida Byggmax Lindesberg

Öppettider för Smidiga Besök

Planerar du ett besök till Byggmax i Lindesberg? Varuhuset har generösa öppettider som är anpassade för att passa de flesta scheman. Se till att kolla upp de aktuella öppettiderna innan du ger dig iväg för att säkerställa att du inte står framför stängda dörrar. Byggmax strävar efter att vara tillgängliga när du behöver dem, så att ditt projekt kan fortsätta utan onödiga avbrott.

Adress och vägbeskrivning

Byggmax Lindesberg är lätt att hitta. Varuhuset är beläget på en central plats med goda trafikförbindelser, vilket gör det enkelt att ta sig dit både med bil och kollektivtrafik. Ange adressen i din GPS eller använd en karttjänst för att få en detaljerad vägbeskrivning så att du enkelt kan planera din resa till varuhuset.

Stort Sortiment av Byggvaror

Hos Byggmax Lindesberg finner du ett omfattande utbud av byggmaterial som täcker de flesta områden inom bygg och renovering. Varje produkt är noga utvald för att garantera bra kvalitet till låga priser. Oavsett om du behöver isolering, verktyg, färg eller golv, kan du räkna med att Byggmax har det du behöver för att lyckas med ditt projekt.

Kundservice och Support

Har du frågor eller behöver hjälp med att välja rätt produkt? Byggmax Lindesbergs kundservice är redo att bistå dig med expertis och råd. Personalen är kunnig och hjälpsam, och de strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Kontakta dem via telefon, e-post eller besök varuhuset personligen för att få svar på dina frågor.

Online Shopping med Hämtning i Butik

Om du föredrar att handla online erbjuder Byggmax Lindesberg möjligheten att göra dina inköp på deras webbplats och sedan hämta varorna i butik. Detta sparar tid och du kan enkelt välja ut de produkter du behöver hemifrån. Webbplatsen är användarvänlig och ger dig möjlighet att i lugn och ro planera ditt köp. Här finns en artikel på samma tema: Pellets Byggmax.

För företag – Byggmax Proffsservice

Är du yrkesverksam inom byggbranschen? Byggmax Lindesberg erbjuder proffsservice för företagskunder. Med fördelaktiga priser, ett brett sortiment och personlig service kan Byggmax bli en värdefull partner för ditt företag. Registrera ett företagskonto för att ta del av specialerbjudanden och tjänster anpassade för proffs.

Guider och Inspiration

Behöver du inspiration eller hjälp med att komma igång med ditt byggprojekt? Byggmax Lindesberg erbjuder en mängd guider och tips för olika typer av byggprojekt. Dessa resurser kan vara ovärderliga när du planerar och genomför dina projekt, och de är tillgängliga både online och i varuhuset.

Avvikande Öppettider och Särskilda Händelser

Observera att Byggmax Lindesberg kan ha avvikande öppettider under helgdagar och särskilda händelser. Det är alltid en god idé att verifiera dessa tider innan du planerar ditt besök, särskilt runt stora högtider som jul och midsommar, då många butiker har förändrade öppettider.Byggmax i Lindesberg erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial till konkurrenskraftiga priser för både proffs och hemmafixare.

Byggmax Lindesberg är mer än bara ett byggvaruhus; det är en plats där projekt tar form och drömmar blir verklighet. Med sitt engagemang för kvalitet, service och prisvärda produkter, är Byggmax en pålitlig partner för alla dina byggbehov. Besök dem idag och upplev skillnaden! Denna artikel är även relevant för ämnet Kvartsstav Byggmax.