Brunnslock Byggmax

Introduktion till Brunnslock Variabel Ø315

Brunnslock Variabel Ø315 är en viktig komponent i markavloppssystem. Detta lock är designat för att passa teleskoprör och finns med både galler och tätt lock, komplett med lås och PU-packning.

Särskilt användbart för bostadsägare och entreprenörer, erbjuder Byggmax detta brunnslock som en del av sitt breda sortiment av byggmaterial och markavloppsprodukter.

 • Produktdetaljer:
  • Användningsområde: Markavloppssystem
  • Passform: Teleskoprör
  • Variationer: Galler, Tätt lock
  • Tillbehör: Lås, PU-packning
 • Fördelar:
  • Flexibilitet: Anpassningsbar till olika projekt
  • Säkerhet: Förhindrar oavsiktlig öppning
  • Täthet: PU-packning säkerställer en vattentät försegling
 • Användarvänlighet:
  • Enkel installation: Designad för snabb och enkel montering
  • Underhåll: Låg underhållskrav
Produkt Dimension Material Tillämpning
Brunnslock Variabel Ø315 Ø315 mm Polyuretan, Metall Markavloppssystem
Teleskoprör Anpassningsbar Plast Avloppsanpassning
Galler Ø315 mm Metall Ventilation
Tätt lock Ø315 mm Polyuretan Vattentät försegling

Fördelar med Låsbart och Tätt Lock

Ett tätt lock på brunnslocket förhindrar inträngning av skräp och minskar risken för blockeringar i avloppssystemet. Det låsbart lock som medföljer Brunnslock Variabel Ø315 ökar säkerheten och förhindrar obehörig åtkomst. Dessutom är tätningen utbytbar, vilket bidrar till att minska oljud och förlänga produktens livslängd. Detta är ekonomiskt fördelaktigt då det minskar behovet av att byta ut hela brunnslocket vid slitage.

Installation och Användning

För att säkerställa en korrekt installation av Brunnslock Variabel Ø315, bör det placeras på minst 10 cm asfalt. Lockets ram måste ha fullständig kontakt med asfalten för att säkerställa stabilitet. Vid färdig installation ska lockets övre yta ligga i samma nivå som den omgivande vägen, vilket ger en jämn och säker yta för fordon och fotgängare.

Specifikationer och Mått

Brunnslock Variabel Ø315 har en bredd och längd på 450 mm och en höjd på 150 mm. Den svarta färgen ger en diskret närvaro i de flesta miljöer. Vikten på 29 kg vittnar om dess robusthet och hållbarhet. För mer detaljerad information kan kunder ladda ner produktbladet i PDF-format direkt från Byggmax hemsida.

Guider och Steg-för-steg

Byggmax erbjuder omfattande gör-det-själv guider för att hjälpa kunder med installation av markavlopp och dränering. Dessa guider täcker allt från korrekt lutning vid läggning av markavlopp till tips för att dränera husgrunden effektivt. Det är viktigt att ha en fungerande dränering för att förlänga husets livslängd och undvika problem som dålig lukt eller mögel.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Byggmax Pellets.

Pris och Tillgänglighet

Brunnslock Variabel Ø315 är prissatt till 2 445 kronor, vilket reflekterar dess kvalitet och mångsidighet. Kunder kan enkelt kontrollera lagersaldo i närmaste Byggmax-butik via deras hemsida. Byggmax strävar efter att erbjuda snabb leverans, prisgaranti, och öppet köp i 365 dagar för att ge kunderna fullständig tillfredsställelse.
Denna artikel är även relevant för ämnet Slipers Byggmax.

Varför Välja Byggmax för Ditt Brunnslock?

Byggmax är känd för sitt brett utbud av byggvaror och tillbehör, inklusive markavloppsprodukter som Brunnslock Variabel Ø315. Med fokus på kvalitet, prisvärdhet och kundservice är Byggmax det självklara valet för både professionella och hemmafixare. Dessutom erbjuder Byggmax expertrådgivning och praktiska guider för att underlätta dina projekt.
Brunnslock från Byggmax erbjuder hållbara och prisvärda lösningar för säker täckning av brunnar i hem och trädgård.

Sammanfattning

Brunnslock Variabel Ø315 från Byggmax är en essentiell produkt för alla som behöver en hållbar och säker lösning för sitt markavlopp. Med dess justerbara design, låsbart lock och utbytbara tätning, erbjuder det en långsiktig investering för ditt avloppssystem. Oavsett om du är en erfaren byggare eller en DIY-entusiast, ger Byggmax dig de verktyg och material du behöver för att lyckas med ditt projekt.