Brixo har höjt sin kreditgräns till 50 000 kr

Brixo är en av de ledande långivarna i Sverige när det kommer till flexibla lån. Nyligen valde de att höja sin kreditgräns från 30 000 kr till 50 000 kr. Detta innebär att du som kund får ett än större ekonomiskt svängrum om du väljer att låna pengar av dem. I denna artikel tittar vi närmare på hur denna höjning av kreditgränsen påverkar företagets kunder. Vi berättar också varför du som låntagare bör överväga att låna upp till den nya, högre gränsen.

Därför valde företaget att höja sin kreditgräns

Tidigare hade alltså Brixo en kreditgräns på 30 000 kr på sina kontokrediter. Nyligen valde de att höja kreditgränsen till 50 000 kr. Detta gjorde de för att tillgodose sina kunders behov. Fortsätt att läsa för att få reda på varför du bör överväga att låna mer pengar till följd av detta!

Två anledningar att låna upp till 50 000 kr hos Brixo

Som kund kan du vilja surfa in på https://brixo.se/ och låna upp till 50 000 kr av flera olika skäl:

  • För att kunna finansiera en medicinsk utgift. Oväntade medicinska utgifter och andra hälsorelaterade kostnader kan lätt sticka ett stort hål i hushållsbudgeten. Tack vare att långivaren nu har höjt sin maximala kreditgräns till 50 000 kr får du som kund möjlighet att täcka denna typ av utgifter utan att behöva nalla av dina sparade pengar. Detta kan vara skönt att veta om du kanske drabbas av en kostsam faktura från din tandläkare eller någon annan medicinsk aktör.
  • För att kunna finansiera större händelser i livet. Det finns vissa stora livshändelser som bör firas lite extra men som samtidigt kan kosta en hel del pengar. Det kan till exempel handla om barnafödslar, en flytt till en ny bostad, ett bröllop eller någon annan stor händelse i livet. Tack vare att den övre kreditgränsen nu har höjts lite grann kan du få större möjligheter att finansiera dessa kostnader med din kontokredit. Därmed kan du njuta av de aktuella händelserna istället för att behöva oroa dig hela tiden för hur du ska kunna betala för dem.